Yrityksille

Yksi kiltamme tärkeimpiä tehtäviä on tukea jäseniemme verkostoitumista yritysmaailman kanssa ja saattaa ympäristötekniikan, rakennustekniikan sekä yhdyskuntatekniikan tulevaisuuden osaajat monipuolisen yhteistyön kautta yritysten ääreen. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme näkyvyyttä erilaisten kannatusjäsenpakettien muodossa, ja teemme sopimukset aina vuodeksi kerrallaan. Yhteistyön muotoja voivat esimerkiksi olla mainonta killan sosiaalisissa medioissa ja tapahtumissa, tutustumismatkat eli excursiot yrityksiin, mainonta kiltahuoneellamme ja vedettävän saunamme kyljessä sekä luonnollisesti kiltamme sini-puna-keltaisissa haalareissa. Kerättävät varat käytetään opiskelijoiden virkistystoimintaan sekä toimintaan, joka tukee opiskelijoiden verkostoitumista.

Yhteistyömahdollisuudet

Yritysvierailut eli excursiot

Järjestämme yritysvierailuja, joilla kiltalaiset pääsevät tutustumaan alojemme yrityksiin ja yritykset voivat kertoa laajasti toiminnastaan. Keväisin järjestämme ensimmäisen vuoden opiskelijoille päivän pituisen excursion eli fuksicursion Oulun lähialueille ja SRT-excursion, jossa opiskelijamme pääsevät vierailemaan rakennusalan yrityksissä ympäri Suomen ja lopuksi suuntaavat Suomen RakentajaTeekkari -päiville. Syksyllä KMP eli KotimaanPitkä -excursio suuntaa YmpäristöTeekkaripäiville ja matkan aikana vierailemme ympäristöalan yrityksissä.

Sosiaalisen median mainonta ja sähköpostimainonta

Sosiaalisen median alustoillamme eli Instagramissa ja LinkedInissa sekä sähköpostilistoilla yritykset voivat mainostaa esimerkiksi tapahtumia ja kesä- tai harjoittelupaikkojaan. Instagramissa mainos tavoittaa yli tuhatpäisen yleisön ja sähköpostilistoilla kaikki noin 490 kiltalaistamme.

Haalarimainonta

Joka syksy tilaamme noin 100 kappaletta uusia opiskelijahaalareita fukseillemme. Sini-puna-keltaiset haalarimme ovat helposti tunnistettavat Oulun katukuvassa ja haalarimainos tuo pitkäaikaista näkyvyyttä yrityksille sekä osoittaa tuen alojemme opiskelijoille. Haalarit rahoitetaan pääasiassa mainospaikkamyynnillä.

Kiltalehti Nakertaja

Mainos kiltamme ikiomassa neljä kertaa vuodessa julkaistava lehdessä tavoittaa lukuisat kiltalaiset sekä muiden ainejärjestöjen opiskelijat Oulussa, Tampereella, Espoossa ja Lappeenrannassa. Lehteä on julkaistu jo vuodesta 1970 lähtien, ja sitä julkaistaan niin fyysisenä kuin kiltamme nettisivuilla osoitteessa: https://www.ymparistorakentajakilta.net/nakertaja/

Kiltamme sauna

Kiltamme vedettävä pyörillä kulkeva sauna kiertää kiltamme ja muiden opiskelijajärjestöjen tapahtumia ympäri Oulua etenkin Wappuna. Mainoksella saunan kyljessä yritys saakin näkyvyyttä lukuisissa opiskelijatapahtumissa.

Kiltahuone

Kiltahuone eli tuttavallisemmin kiltis on ainejärjestömme olohuone. Kiltahuoneen seinällä mainos saavuttaa lähes kaikki järjestömme opiskelijat.

Kiinnostuitko? Saat yrityssuhdevastaavamme kiinni sähköpostilla osoitteesta [email protected].

Kiltamme yrityssuhteita hoitamassa:

Mari Kahila, yrityssuhdevastaava

Matias Sosunoff, yrityssuhdeapuri

Heikki Timonen, yrityssuhdeapuri

fi